hey hey you olls...
lame tak jmpe...
sbb now busy la then kat campus susa nak on9..
bb tak sempat nak baya..
ni pon kat uma kawan..
heh..

oke cite tuk kali nie..
bile saye melting habis bile jmpe dye tadi..
fer the 2nd taime la tak silap..
OMG!!
mmg duk sebelah2..
and tataw nak cakap acane laaa..
seiusss ouh..
tak terkata..
am in love bebeh!!
hehehehhe..
shegan saye berkata begitu...
he is sooo cute!
alahai jatuh hati sgt la nie..
tp fobia la nak suke lebih2..
ntah2 dye der gf ke bakal der gf ke..
kan da susa kalo suke kat hak milik org..
ala suke dalam diam la.
*haish nie la masalah ak tanak tunjuk kalo suke*
ala bkn tak nak tunjuk,,
lagipon bkn yg kite nak kite AKAN MILIKI kan..
heeee..
but saye suke kat dye laa...
acane..
even dye bawah saya setahun!
oh damn! suraya ape da jadi kat kamu nie..
ishhhh..
alahhh cm ne nieee..melting ouh..
seiusss..
cam nak gtaw jek kat awak td..
yg saye mmg melting giler ouh kat awk!
haisshhh..
malam nie ley la mimpi awak ye :)

*saya melting sgt2 tgk awk td act..tak berkelip! HAHA..
kantoi disitu sye memerhatikanyeeee...=p*

4 comments:

DRIED LEAF said...

mak beblalang merepek..

hunnydew belalang said...

heh..mane ader :P

Buncit Saja said...

Haha . i knowwwwww

Khairul Alif Aizuddin Bin Khairul Anuar said...

doh joget ah!

Post a Comment

Copyright 2010 hunnydew belalang